Înșelătorie de proporții la ultimul eveniment Tesla? Se pare că ‘armata de roboți’ era, de fapt, formată din oameni!

Dar se pare că „armata de roboți” Optimus de la eveniment era compusă, de fapt, din oameni deghizați în roboți. Participanții la eveniment au fost surprinși să vadă roboții care navigau prin mulțime, serveau băuturi, se jucau jocuri cu invitații și chiar puteau să vorbească.

Dar se pare că „armata de roboți” a lui Elon Musk a fost doar un show elaborat. Dacă Optimus ar fi fost un robot care ar fi putut să răspundă în timp real la semne verbale și vizuale, ar fi reprezentat un pas important în tehnologie.

Există mai multe semne care dovedesc că acești roboți sunt, de fapt, oameni, scrie The Verge. În primul rând, fiecare robot avea o voce diferită. Răspunsurile lor erau imediate și includeau și gesturi naturale.

content-image

În ciuda acestui adevăr evident, Tesla nu a declarat oficial că roboții erau, de fapt, oameni.

„Optimus va merge printre voi. Vei putea să te apropii de ei și îți vor servi băuturi”, a spus CEO-ul Tesla, Elon Musk.

Acesta a explicat că robotul va putea „face orice”, practic, și a menționat exemple precum plimbarea câinelui, supravegherea copiilor, tunderea gazonului și servirea băuturilor. Elon Musk a spus că un robot Optimus va costa între 20.000 și 30.000 de dolari „pe termen lung”.

„Cred că acesta va fi cel mai mare produs din toate timpurile, din orice categorie”, a declarat Elon Musk.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Ucraina face evacuări de urgență în apropiere de Harkov / Trupele ruse avansează constant spre vest

Preţurile petrolului au scăzut marţi cu peste 4%, în condiţiile în care îngrijorările privind o posibilă perturbare a aprovizionării din Iran