Ciucă, după scandalul de la Piaţa Unirii: I-am cerut ministrului Predoiu să vină cu o soluţie. Nu a venit încă, urmează să vină, pentru că trebuie foarte clar delimitate responsabilităţile şi atribuţiile fiecarei instituţii în parte

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri, după scandalul de la Piaţa Unirii, că i-a cerut ministrului de Interne, Cătălin Predoiu să vină cu o soluţie, care nu a venit încă, urmează să vină, pentru că trebuie foarte clar delimitate responsabilităţile şi atribuţiile fiecarei instituţii în parte.

”Am discutat cu domnul Predoiu şi i-am cerut să vină cu o soluţie astfel încât să se rezolve…Nu a venit încă, urmează să vină, pentru că trebuie foarte clar delimitate responsabilităţile şi atribuţiile fiecarei instituţii în parte”, a spus Ciucă.

Întrebat dacă se va veni cu un proiect de lege, preşedintele PNL a arătat că din ce i-a spus ministrul, rezulta că ”vorbim de două acte administrative, fiecare în conţinutul său având prevederi care se încadrau în respectarea anumitor prevederi legale”.

Ciucă a mai spus că din acest motiv, ”Poliţia în sine, fără o decizie în instanţă, nu putea să anuleze de la sine unul sau altul dintre cele două acte”.

Tenis: Monica Niculescu şi Cristina Bucşa, calificate în sferturile probei de dublu la Osaka (WTA)

USR cere PSD-PNL organizarea referendumului ”Fără penali” odată cu primul tur al alegerilor prezidenţiale