Parlamentare2024/Botoşani: PNL a depus candidaturile pentru parlamentare; toţi liberalii au mers la Biroul Electoral îmbrăcaţi în negru

Candidaţii Partidului Naţional Liberal (PNL) şi-au înregistrat, miercuri, dosarele la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţean Botoşani.

La depunerea candidaturilor au participat membrii din conducerea filialei din Botoşani a PNL.

Liberalii au decis să poarte la eveniment ţinute negre.

„Faţă de ceilalţi din echipele care concurează cu noi, care au venit în roşu, în fast şi în bucurie, noi spune că lucrurile nu sunt deloc aşa pentru că, din păcate, judeţul nu arată deloc a stare de bunăstare şi a bucurie. Suntem mai sobri, mai atenţi şi putem genera un gest de mare atenţie faţă de viitorul acestui judeţ”, a afirmat preşedintele PNL, Valeriu Iftime.

Primul loc la Senat este ocupat de omul de afaceri Ovidiu Jitaru, urmat de Ionela Aiftincă, Valeriu Iftime, Marian Bidaşcă şi Bogdan Suruciuc.

La Camera Deputaţilor, pe prima poziţie se regăseşte Eduard Mititelu, care ocupă funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, urmat de Luciana Buliga, Alexandru Dumitriu, Bogdan Dăscălescu, Ioana Rusu, Andrei Nenişcă, Gabriel Timofte şi Gelu Graur. AGERPRES/(AS – autor: Cristian Lupaşcu, editor: Irina Poenaru, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: www.agerpres.ro

A renunțat Israelul la orice intenție de negociere a încetării focului în Gaza?

Hunedoara: Poliţiştii continuă căutările în cazul celor trei copii dispăruţi; verificări se fac şi în judeţele învecinate