Alfa Group va dezvolta Cloud9 Evolution, un proiect rezidenţial premium în nordul Bucureştiului. Valoarea totală a investiţiei este de 90 de milioane de euro

Alfa Group va dezvolta Cloud9 Evolution, faza a doua a unui proiect rezidenţial premium în nordul Bucureştiului. Valoarea totală a investiţiei pentru faza a doua a proiectului Cloud9 Residence este de 90 de milioane de euro, iar termenul estimat pentru finalizare este trimestrul al patrulea din anul 2026.

”Alfa Group a lansat Cloud9 Evolution, un proiect rezidenţial premium amplasat în nordul Bucureştiului. Dezvoltat pe o suprafaţă de 3,2 hectare, Cloud9 Evolution este un proiect rezidenţial premium conceput în jurul noţiunii de comunitate, o oază urbană în cel mai mare cartier de business al Bucureştiului, în apropierea centrului comercial Promenada”, anunţă dezvoltatorul.

Valoarea totală a investiţiei pentru Faza 2 a proiectului Cloud9 Residence este de 90 de milioane de euro, iar termenul estimat pentru finalizare este trimestrul al patrulea din anul 2026.

”Clienţii care optează pentru un apartament în Cloud9 Evolution vor avea de achitat un avans de 15%, iar investiţia iniţială este vizibilă într-un cont dedicat până la finalizarea proiectului şi realizarea intabulării. Dacă legislaţia va suferi modificări, dezvoltatorul se va conforma noilor măsuri”, anunţă compania.

Cloud9 Evolution va avea la final un număr total de 612 apartamente de 1, 2, 3 sau 4 camere, peste 700 de locuri de parcare, alei pietonale, zone verzi, locuri de joacă, spaţii comune şi infrastructură, alături de o grădiniţă şi o şcoală, precum şi un centru comercial.

Cel mai mic apartament are 50 de metri pătraţi şi cel mai mare are o suprafaţă de 390 de metri pătraţi.

”După primul proiect Cloud9 finalizat în anul 2020, cu o comunitate de 800 de familii, am gândit Cloud9 Evolution ca un proiect inovator, care a avut în vedere cerinţele şi tendinţele actuale. Piaţa rezidenţială a început să se maturizeze în ultimii ani, iar bucureştenii sunt consumatori educaţi, informaţi şi ştiu ce îşi doresc de la o locuinţă”, a declarat Răzvan Brasla, CEO Cloud9 Residence.

Divizia de imobiliare a Alfa Group are o experienţă cu peste 30 de ani în construcţia proiectelor rezidenţiale şi de business.

Grupul anunţă că, în ultimii 5 ani, a construit peste 1 milion de metri pătraţi în proiecte rezidenţiale şi de business şi peste 5.000 de apartamente au fost vândute.

Cloud9 Evolution face parte din grupul antreprenorial Alfa Group care reuneşte mai multe cometri pătraţianii, cele mai cunoscute fiind OSCAR Downstream (Petrol & Gaze), Akcent Development (Imobiliare) şi Onix Asigurări (Asigurări de garanţii corporate).

China avertizează că nu va renunţa la utilizarea forţei în cazul Taiwanului, în timp ce Xi Jinping vizitează locul unei celebre înfrângeri suferite de forţele Taipeiului

Hunedoara: Poliţişti continuă căutările celor trei fraţi/ A fost deschis dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal/ Copiii sunt daţi şi în consemn la frontieră