Varianta de ocolire a municipiului Sfântu Gheorghe, deschisă circulaţiei

Varianta ocolitoare a municipiului Sfântu Gheorghe a fost deschisă circulaţiei miercuri, reprezentanţii DRDP Braşov afirmând că aceasta este cea mai mare investiţie din judeţul Covasna din anii 1990 până în prezent.

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov au arătat că Varianta de Ocolire a municipiului Sfântu Gheorghe, deschisă, miercuri, circulaţiei, este cea mai mare investiţie din judeţul Covasna din `90 până în prezent.

Proiectul a fost finanţat din fonduri europene, accesate de Ministerul Transporturilor, derulat prin CNAIR SA, pe baza unui contract încheiat de DRDP Braşov.

”Scopul investiţiei a fost de a degreva de trafic intravilanul municipiului Sf. Gheorghe, de a reduce numărul de accidente prin preluarea unei părţi semnificative din traficul de tranzit, dar şi de a scădea emisiile poluante din localitate şi de a îmbunătăţi condiţiile de viaţă şi confortului participanţilor la trafic. Şoseaua îmbunătăţeşte şi legăturile între diferite localităţi din zonă prin reducerea timpului de călătorie ca urmare a creşterii vitezei de deplasare”, a menţionat sursa citată.

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Medicover Investment BV intenţionează să preia companiile din România care aparţin Synlab International GmbH

Constanţa: Substanţe dopante, găsite de poliţiştii de frontieră într-o autoutilitară condusă de un bulgar