Fiul cel mare al omului de afaceri Adrian Marțian își bănuiește tatăl că a ‘orchestrat’ răpirea fraților săi vitregi

  • „A făcut o regie. Tot planul de dispariție a fost orchestrat de către el. Din câte îl cunoscc pe tatăl meu, am 34 de ani și am trăit jumătate din viață alături de el, când tata spune ceva este fix invers. Cred cert că ei nu au fost scoși din țară și cred că sunt în județul Cluj sau în Hunedoara, în zona asta”, a declarat Adrian Marțian Jr, joi, la Antena 3.

Cei trei frați din județul Hunedoara care au dispărut luni, după ce au scăpat de sub supravegherea bonei, au apărut o zi mai târziu într-un clip video în care spun că sunt bine, dar că nu vor să meargă la mama lor, ci la tată.

Adrian Marțian, tatăl celor trei copii, a spus marți că presupuşii răpitori ar fi luat legătura cu el printr-un telefon cu număr cu prefix de Serbia.

Tatăl, interdicție de a se apropia de copii

Adrian Marțian și fosta sa parteneră se află în conflict pentru custodia copiilor de aproape doi ani. În urma proceselor, Adrian Marțian are interdicția de a se apropia de copii la mai puțin de 100 de metri. În același timp, cei trei frați refuză să locuiască cu mama lor. În această situație, Protecția Copilului Hunedoara a obținut plasamentul de urgență al copiilor în sistemul de stat.

Cei trei minori, o fată și doi băieți în vârstă de de 11, 9 și, respectiv 8 ani.

„Din precizările reprezentanților DGASPC Hunedoara, care au monitorizat situația copiilor, reiese că s-a ajuns la această măsură după ce, tot în luna august, ei fuseseră încredințați mamei prin sentință a tribunalului, împotriva tatălui fiind stabilit ordin de protecție. Tatăl este obligat să păstreze o distanță de 100 de metri față de copii și de mama lor, nu are voie să ia legătura cu ei nici măcar telefonic și trebuie să se prezinte periodic la secția de poliție. Cu toate acestea, în cursul vizitelor de monitorizare, DGASPC Hunedoara a constatat că tatăl copiilor locuia, de fapt, în proximitatea locuinței lor, într-o rulotă auto”, transmite ANPDCA.

– Marțian Antonio Adrian: aproximativ 1,45 m înălțime, aproximativ 50 de kg., ochi căprui, păr scurt brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere;

– Marțian Rania Adriana: aproximativ 1,55 m. înălțime, aproximativ 60 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, față rotundă;

– Marțian Raisa Antonia: aproximativ 1,40 m. înălțime, aproximativ 40 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, față rotundă, poartă ochelari de vedere.

Citește și: Răsturnare de situație: Copiii milionarului Adrian Marțian, dați dispăruți, s-ar afla la tatăl lor

VIDEO Un bărbat de 36 de ani a spart două apartamentele în Sectorul 6

Boeing se apropie de finalizarea unui plan de a strânge aproximativ 15 miliarde de dolari