Tenis: Serena Williams, operată de un chist cât un grapefruit la gât

Fosta mare jucătoare americană de tenis Serena Williams a anunţat, miercuri, că s-a operat de un chist de mărimea unui grapefruit la gât şi că se recuperează bine după intervenţie, informează AFP.

Fostul lider mondial din tenisul feminin, în vârstă de 43 de ani, a precizat într-o înregistrare video pe reţeaua de socializare Tik Tok că a descoperit în luna mai un chist pe partea dreaptă a gâtului, iar un examen RMN a arătat că este un chist branhial (nodul benign).

„Sunt încă în convalescenţă, dar sunt bine. Sănătatea este înainte de orice”, a postat Williams, care numără 23 de titluri de Mare Şlem la simplu în palmaresul său.

Cea mai mică dintre surorile Williams nu a procedat imediat la eliminarea chistului descoperit, ci doar după ce acesta a crescut.

„Am descoperit o excrescenţă pe gâtul meu şi am fost îngrozită. Am făcut analize şi totul este negativ. Am mers să mi-l extragă pentru că era foarte mare. Avea dimensiunea unui grapefruit şi mi-a fost destul de greu când l-au scos”, a spus ea în înregistrare.

„Dar totul a decurs normal şi sunt foarte fericită că am avut medici formidabili”, a continuat fosta mare jucătoare de tenis, prezentată la cumpărături alături de fiica sa Olympia pe finalul înregistrării.

Serena Williams a câştigat primul său titlu de Mare Şlem în 1999 şi ultimul în 2017 la Openul Australiei, pe care l-a câştigat de şapte ori. În palmaresul ei mai figurează şapte trofee la Wimbledon, şase la US Open şi trei la Roland Garros.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)

Sursa: www.agerpres.ro

Bozzella (OICA): Impunerea prea rapidă a vehiculelor electrice 100% ar putea crea riscuri competitive pentru producătorii de automobile

Fotbal: UEFA va efectua pe 13 decembrie tragerea la sorţi a grupelor preliminare ale CM 2026