Bucureştenii sunt aşteptaţi la Târgul de carne de pasăre şi ouă din curtea Ministerului Agriculturii, în acest weekend

Bucureştenii sunt aşteptaţi, în acest weekend, la târgul dedicat promovării şi încurajării consumului de carne de pasăre şi ouă provenite din fermele româneşti, organizat în premieră în curtea Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

În cele trei zile ale evenimentului vizitatorii vor putea găsi produse proaspete din carne de pasăre ale celor mai renumite branduri din sectorul avicol autohton, ouă, dar şi o gamă largă de specialităţi din carne de pui, gata de gătit şi de consumat, pe care le vor putea chiar şi degusta în cadrul târgului.

Astfel, la standul Agricola din Bacău vor fi expuse o serie de produse proprii (puiul fericit – pui din rase de găini cu creştere lentă hrăniţi natural şi sănătos, exclusiv vegetal, cocoşel de pădure, piese din carne de pasăre) şi cele din gama Bravito (piept, pulpe, aripi, grill). De asemenea, pe lângă toate aceste categorii de produse, la stand vor fi expuse şi semipreparate şi salamuri Agricola.

Totodată, la standul „Avicola Focşani-Ferma Vrânceană” vor fi prezente următoarele produse: pui grill, piept de pui dezosat fără piele, pulpă de pui dezosată fără piele, aripioare, ciocănele, muşchiuleţ de pui (inner), cârnaţi de pui, frigărui, pipote de pui, ficat de pui, dar şi produse marinate: aripioare şi ciocănele marinate.

În acelaşi timp, standul „Cocorico” va încânta gurmanzii cu o gamă largă de specialităţi din carne de pui, gata de gătit şi de consum, printre care: muşchiuleţ de pui şi aripi, cocorici clasici şi picanţi, chiftele coapte din pui şi terină de pui, burger cu pulpă de pui, aripioare de pui cu cartofi prăjiţi, Cocorico Hot-dog, etc.

De asemenea, „La Provincia” va aduce la târgul din curtea MADR produse obţinute dintr-o agricultură responsabilă, precum: puiul vegetarian pui grill cu manson, puiul vegetarian piept pui fără os fără piele, puiul vegetarian pulpe pui superioare cu os, aripi de pui gastro atm, pulpe dezosate gastro atm, pui griller, piept fără os fără piele.

La Târgul de carne de pasăre şi ouă din curtea Ministerului Agriculturii vor putea fi găsite şi produsele companiei Toneli (ouă bio de categoria A – provenite de la găini crescute în sistemul de agricultură ecologică, oua free range de categoria A – de la găini crescute la sol cu acces în aer liber, ouă cu sursă de aminoacizi graşi, omega 3, vitamina D şi seleniu organic – de la găini crescute la sol cu acces în aer liber, şi, nu în ultimul rând, ouă pentru copii din categoria A – de la găini crescute la sol cu acces în aer liber, hrănite cu cereale nemodificate genetic).

Târgul este deschis între orele 9:00 şi 19:00, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică (18-20 octombrie). AGERPRES/(AS – editor: Mariana Nica, editor online: Andreea Lãzãroiu)

Sursa: www.agerpres.ro

UPDATE – Cei trei fraţi daţi dispăruţi în judeţul Hunedoara şi găsiţi apoi în Serbia au fost aduşi în ţară împreună cu tatăl lor/ Bărbatul, cercetat pentru mai multe infracţiuni/ Plasament de urgenţă pentru copii – FOTO, VIDEO

Constanţa: Un bărbat de 52 de ani a murit după ce a căzut de la etajul şase al unui imobil