Kroos nu este interesat de un meci de retragere de la naţionala Germaniei

”’Am avut jocul meu de adio, la Madrid, într-un meci de campionat, deci nu a fost unul organizat pentru mine. Dar cumva s-a simţit ca unul, cel puţin ce au făcut fanii din el, a spus Kroos pentru portalul ran.de, într-un interviu publicat marţi. Dar să se organizeze un alt joc de adio pentru mine acum, nu sunt genul de persoană care vrea ca toată lumea să vină doar pentru mine sau pentru ca eu sa fiu din nou în centrul atenţiei”.

Kroos şi-a încheiat cariera după EURO 2024 din această vară, găzduit de ţara lui. Mannschaft a organizat recent o ceremonie de rămas bun pentru mai mulţi jucători care s-au retras, Manuel Neuer, Thomas Muller şi Ilkay Gundogan, înaintea meciului din Liga Naţiunilor împotriva Olandei la Munchen, dar Kroos nu a fost prezent din cauza unei întâlniri la o cademie de tineret.

Mijlocaşul s-a mutat la Real Madrid de la Bayern Munchen în 2014, câştigând de cinci ori Liga Campionilor, şi după sfârşitul carierei de jucător a decis să rămână în Spania.

Întrebat în ce condiţii s-ar întoarce în Germania, Kroos a spus: ”Anumite lucruri care probabil nu se vor întâmpla. De exemplu, vremea ar trebuie să se îmbunătăţească. Va fi greu, cred. Până la urmă este o decizie de familie, nu o iau singur. Am o soţie, am trei copii şi, în cele din urmă, este o decizie bună. Cred că ne-am simţi ca acasă şi în Germania, dar există în prezent, câteva motive pentru care a trebuit să plecăm”.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Tentativă de lovitură de stat în Ungaria: operațiune armată planificată de o grupare / Americanii au dat alerta

Rafael Nadal îl consideră pe Roger Federer cel mai mare rival al său