Neamţ: Circa 50 tone de deşeuri au fost indisponibilizate de poliţişti, în cadrul acţiunii ”JUPITER”

Circa 50 tone de deşeuri periculoase şi nepericuloase au fost indisponibilizate de poliţişti, în urma unei percheziţii domiciliare efectuate în cadrul acţiunii „JUPITER”, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

„În urma acţiunilor, au fost descoperite şi indisponibilizate aproximativ 50 de tone de deşeuri periculoase şi nepericuloase, provenite din activitatea de dezmembrare ilegală a autovehiculelor. Totodată, au fost ridicate probe şi înscrisuri de interes în cauză”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Activităţile au beneficiat de sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi Serviciului Criminalistic.

Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiuni la regimul deşeurilor şi de protecţie a mediului. AGERPRES / (AS – autor: Gabriel Apetrii, editor: Marius Frăţilă, editor online: Andreea Lãzãroiu)

Sursa: www.agerpres.ro

China desfăşoară exerciţii militare cu muniţie reală în apropiere de Taiwan după ce Xi cere armatei să se pregătească de război

APIA plăteşte peste 239 milioane lei pentru motorina aferentă trimestrului II al acestui an