Victorie pentru Farul în prima manşă a turului II din Youth League: scor 2-0 cu IMT Novi Belgrad

Formaţia Farul Constanţa a învins, miercuri, pe stadionul Central din Complexul Academiei Hagi, scor 2-0, echipa IMT Novi Belgrad, în prima manşă a turului al II-lea al Youth League.

Partida s-a disputat în faţa a 1500 de spectatori.

Farul a reuşit o primă repriză aproape perfectă şi la capătul primelor 45 de minute avea un avans de două goluri. Luca Băsceanu a reuşit deschiderea scorului în min.11 cu un şut spectaculos la colţul lung la capătul unei splendide acţiuni personale (1-0), iar Alexandru Marchidan a dublat avansul formaţiei pregătite de Stere Banoti în min.30, când a expediat o „torpilă” de la peste 30 de metri (2-0). În repriza secundă constănţenii s-au mulţumit să-şi conserve avansul luat încă de la pauză pe tabelă şi pornesc cu prima şansă în manşa secundă.

Returul este programat la Belgrad, în data de 6 noiembrie, de la ora 14.00.

Învingătoarea dublei manşe dintre Farul şi IMT Novi Belgrad va obţine calificarea în turul al III-lea al Youth League, fază a competiţiei în care va întâlni pe învingătoarea dublei confruntări dintre Lokomotiv Zagreb (Croaţia) şi Dinamo Minsk (Belarus).
 

Medic de la Ambulanţa Mureş acuzat că ar fi refuzat să meargă la un pacient care s-a înecat cu mâncare şi a murit/ Doctorul ar fi spus că i se terminase programul/ Anchetă în curs

Elena Lasconi respinge din fașă o guvernare cu PNL-ul lui Ciucă. Cât despre o guvernare cu PSD, spune că ‘este posibilă poate pe Marte’