UPDATE Maramureş: Cele două persoane aflate în autoturismul lovit de tren lângă Săsar au decedat

UPDATE ORA 14.41 Cele două persoane aflate în autoturismul lovit de tren lângă Săsar au decedat, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Oana Alexa Gonczi.

Pe durata intervenţiei echipajelor SMURD şi SAJ, cele două victime se aflau în stop cardio-respirator în urma rănilor suferite.

„Ambele persoane au fost declarate decedate”, a spus Oana Alexa Gonczi.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Recea s-a produs un accident rutier grav, soldat cu decesul a două persoane.

„La faţa locului, din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că un autoturism a fost acroşat de un tren, iar în urma impactului, un bărbat şi o femeie, ambii de 45 de ani, au suferit leziuni corporale incompatibile cu viaţa. Cadavrele au fost transportate la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei”, a precizat Florina Meteş.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. AGERPRES/(AS – autor: Leontin Cupar, editor: Irina Poenaru)

 

ORA 13.47 Maramureş: Autoturism lovit de tren lângă Săsar; două persoane în stop cardio-respirator

 

Un autoturism a fost lovit de tren în apropierea localităţii Săsar, cei doi ocupanţi ai maşinii fiind găsiţi în stop cardio-respirator de către echipajele de intervenţie sosite la faţa locului, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Oana Alexa Gonczi.

„Victimele, femeie şi bărbat, sunt în stop cardio-respirator”, a spus Oana Alexa Gonczi.

La locul accidentului intervin trei echipaje de pompieri, două echipaje medicale SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean. AGERPRES/(AS – autor: Leontin Cupar, editor: Irina Poenaru, editor online: Gabriela Badea)

 

* UPDATE-ul este realizat în baza ştirilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării ştirilor pe fluxul agenţiei.

Sursa: www.agerpres.ro

Ministerul Justiţiei: Penitenciarul Galaţi a inaugurat un punct de lucru exterior, cu cazare permanentă, la cele mai înalte standarde, pentru un număr de până la 60 de persoane private de libertate în regim semideschis

Tenis: Chinezoica Zheng, favorită nr.1, calificată în sferturi la Tokyo (WTA)