VIDEO Elena Lasconi spune că președintele Iohannis îi va prelungi mandatul șefului SPP, chiar dacă acesta ar trebui să se pensioneze

„Din informațiile pe care le am știu că șful SPP ar trebui să iasă la pensie pe data de 2 noiembrie, dar, de asemenea, am aflat și că se pregătește o ședință CSAT în care domnul Iohannis să-i pregătească șederea. Este de 20 de ani șeful SPP.

Și mandatele aleșilor sunt limitate tocmai pentru că după un anumit timp s-ar putea să-ți pierzi mințile – nu fac referire special la domnul Pahonțu. Cred că nu ar trebui să se întâmple asta, dar am aflat lucrul acesta”, a declarat Elena Lasconi.

În spațiul public au apărut informații potrivit cărora Lucian Pahonțu ar urma să fie înlocuit de chestorul Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI.

Serviciul de Protecţie şi Pază este condus de un director, cu rang de secretar de stat, numit de preşedintele României, la propunerea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Miting în favoarea Kamalei Harris – Bruce Springsteen l-a acuzat pe Trump că face campanie pentru „a fi un tiran american” – VIDEO

Atenție mare! Grupa de sânge cea mai predispusă la accident vascular cerebral înainte de 60 de ani