A intrat în faza de recepție un proiect uriaș pentru Oltenia: Craiova va fi primul oraş de câmpie care va avea apă de izvor de munte

Firul II de aducţiune Izvarna – Craiova va avea o lungime de 124 kilometri şi va traversa 16 unităţi administrativ-teritoriale din Gorj şi Dolj, pe traseul Tismana – Rovinari – Ţânţăreni – Filiaşi – Coţofenii din Faţă – Almăj – Işalniţa – Şimnicu de Sus – Craiova.

La finalul lucrărilor se va asigura apă potabilă de munte, de cea mai bună calitate, pentru Craiova şi alte şase localităţi din Dolj: Brădeşti, Coţofenii din Faţă, Almăj, Işalniţa, Şimnicu de Sus şi Filiaşi, precum şi pentru Rovinari, Brăneşti, Câlnic, Godineşti, Plopşoru, Teleşti, Tismana şi Ţânţăreni din judeţul Gorj.

  • „Suntem în faza de recepţie a firului II de apă Izvarna care va face din Craiova singurul oraş de câmpie care va fi în totalitate alimentat cu apă de izvor de munte. Am fost oraşul campion la atragerea de fonduri europene şi ne dorim acest statut şi în mandatul viitor. Îmi propun ca acesta să fie cel mai fructuos dintre mandatele mele şi urez mult succes consiliului local nou ales de la care aştept sprijin şi profesionalism. Vreau să nu ne pierdem în lupte politice sterile şi să facem o administraţie eficientă”, a spus Vasilescu, după depunerea jurământului.

Printre proiectele propuse pentru noul mandat, Olguţa Vasilescu a menţionat spitalul de pediatrie, finalizarea asfaltării, pasajul Gârleşti, sala de scrimă şi box din centrul vechi al oraşului, câteva noi parcuri şi îmbunătăţirea parcului pentru transportul public.

Şi cei 27 de consilieri locali – 14 de la PSD, 5 de la AUR, 4 de la ADU şi 4 de la PNL au depus vineri jurământul.

După alegerile din iunie, Lia Olguţa Vasilescu (PSD) a câştigat cel de-al patrulea mandat de primar al Craiovei, cu 55,49%.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Dovezile care au răsturnat tot ce se știa: Procurorul recomandă eliberarea fraților Menendez

Nvidia a devenit cea mai valoroasă companie din lume