Liderii PSD Constanța s-au întâlnit cu șeful de organizație al AUR. Presă: Conducerea PSD Constanța aplică ‘Planul Hrebenciuc’

Recent, Viorel Hrebenciuc, un influent fost lider PSD, a fost menționat în legătură cu o strategie politică ce vizează susținerea lui George Simion, liderul AUR, pentru a ajunge în turul doi al alegerilor prezidențiale, scrie Constanța Info.

Într-o declarație publică, George Becali a afirmat că Hrebenciuc i-a propus să contribuie la susținerea lui Simion, considerând că o astfel de confruntare în turul doi ar putea fi avantajoasă pentru PSD.

Planul, cunoscut neoficial ca „Planul Hrebenciuc,” ar presupune ca PSD să direcționeze o parte din voturi către AUR pentru a spori șansele lui Simion, sperând, astfel, într-o confruntare favorabilă cu liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Planul Hrebenciuc se pune în practică și la Constanța, mai scrie sursa citată.

Întrebat de jurnaliștii Constanța Info care a fost motivul întâlnirii cu Murad, Daniel Georgescu, vicepreședintele organizației județene, a spus că e vorba de „întâlniri normale în politică” și că nu e „nicio problemă” cu ele.

Premier League: Meci cu şapte goluri la Brentford

ULTIMĂ ORĂ Hackerii au atacat Primăria Sectorului 5! Piedone: Nu cedez la astfel de atacuri!