Meciul FC Hermannstadt-Dinamo: Ianis Stoica – Vina e a noastră, nu a antrenorului! Poate ne-am crezut mai buni decât suntem

Ianis Stoica, atacantul echipei FC Hermannstadt, este conştient că formaţia sibiană trebuie să-şi revină repede, pentru că înfrângerile se ţin lanţ şi se pierd puncte importante.

„Poate ne-am crezut mai buni decât suntem. Am luat şi astăzi două goluri. Am fost foarte stresaţi înainte de meci. Să nu luăm gol! să nu luăm gol! A scăpat fundaşul şi parcă era liber pe tot terenul, noi nu eram pe acolo. A dat gol şi cam gata..

Suntem bărbaţi, degeaba se dă vina pe antrenor! S-a zvonit că va fi schimbat antrenorul. Este vina noastră. Noi poate ne credem prea buni, nu găsesc explicaţia. Trebuie să strângem rândurile, pierdem puncte şi dacă nu ne oprim nu va fi bine. Probabil că după acea victorie cu şase goluri împotriva celor de la Poli Iaşi ne-am luat-o puţin în cap. Dar ăsta e fotbalul.. Nu ştiu dacă merit la echipa naţională. Trebuie să fac mai multe ca să ajung acolo”, a declarat Ianis Stoica.

 

Florin Roman: În loc să dea din mâini despre Bucureşti şi urbanism, domnul Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-şi caute gradul de absorbţie, cu lupa, dacă altfel nu-l găseşte

Superliga: FC Hermannstadt – Dinamo 0-2