Român de 50 de ani, găsit mort într-un hotel din apropierea Parisului/ Primele date indică o crimă „de o violenţă rar întâlnită”/ Înjunghiat cu zeci de lovituri de cuţit

Un român în vârstă de 50 de ani a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Meaux, o localitate la 40 de kilometri de Paris, din regiunea Ile de France. Primele date ale poliţiştilor indică o crimă „de o violenţă rar întâlnită”, bărbatul fiind înjunghiat cu mai multe lovituri de cuţit.

Cetăţeanul român în vârstă de 50 de ani se afla de câteva zile într-un hotel din Meaux, Departamentul Marne sur Seine, din regiunea franceză Ile de France, la aproximativ 40 de kilometri de Paris. Locul crimei, de o violenţă extremă, „rar întâlnită”, după cum a declarat o sursă din poliţie site-ului viralmag.fr, ridică numeroase semne de întrebare asupra motivelor presupusei crime.

Trupul românului înjunghiat cu zeci de lovituri de cuţit a fost găsit de un angajat al hotelului, într-o baltă de sânge. Autorităţile sosite la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul românului, petrecut cu câteva ore înainte.

 

Mister total

 

 

Potrivit unor surse din Poliţie citate de viralmag.fr, românul nu pusese niciun fel de problemă personalului hotelului până la acel moment, şi nici nu atrăsese în vreun fel atenţia, ceea ce a făcut ca descoperirea macabră şi violenţa cu care a fost comisă crima să fie şi mai de neînţeles, învăluind presupusa crimă într-un mister total.

„Dată fiind starea corpului şi circumstanţele, este clar că avem de-a face cu o crimă de o violenţă rar întâlnită. E o certitudine”, a declarat o sursă apropiată anchetei site-ului citat.

Potrivit sursei citate, loviturile de cuţit extrem de puternice nu i-au dat nicio şansă de apărare şi de supravieţuire românului, presupusul sau presupuşii asasini dând dovadă de o „încăpăţânare necruţătoare”. În urma necropsiei, anchetatorii vor avea mai multe date care le vor da posibiliatea să găsească suspecţii şi să desluşească motivele aceste crime violente.

Până la acest moment, această crimă abomonabilă rămână învăluită în mister. Anchetatorii nu au putut stabili, deocamdată, nici cine ar putea fi autorii, şi nici dacă este vorba despre o răzbunare, o reglare de conturi sau o afacere „sordidă”. 

Anchetatorii au prelevat probe şi indicii de la faţa locului, audiază martori, în special angajaţi sau clienţi ai hotelului din Meaux.

 

Teamă printre localnici şi clienţi

 

Descoperirea macabră i-a afectat deopotrivă pe angajaţii şi pe clienţii hotelului, ca de altfel întreaga comunitate din Meaux. Cetăţenii, mai ales cei care locuiesc singuri, sunt îngrijoraţi că o astfel de crimă atât de brutală se poate petrece în mijlocul unui oraş, cu atât mai mult în incinta unui hotel unde se presupune că oamenii sunt protejaţi.

În următoarele zile, anchetatorii vor reconstitui ultimele zile ale victimei, precum şi lucrurile pe care le-a făcut în acest răstimp pentru identificarea suspecţilor. În absenţa unor martori, ancheta se anunţă foarte anevoioasă.

Premierul Ciolacu: În zona administrativă avem restanţe şi de reformă, şi de organizare / În primele şase luni ale anului viitor va trebui să le închidem fiindcă aceste reforme se regăsesc în anumite cereri de plată

Opoziţia georgiană denunţă alegeri legislative falsificate şi îndeamnă la manifestaţii