Îl meditează Hrebenciuc pe Marcel Ciolacu? Mihai Tudose reacționează virulent după declarațiile lui Ciucă: ‘E incapabil să scrie un text de unul singur’

„Toți știm că dl Ciucă citește bine la textele alea scrise, postările nici măcar nu le citește, cineva îi scrie textele. E incapabil să scrie un text de unul singur. Doi, l-ați văzut vorbind. Trei, iertați-mă, singura politică a PNL: este jos PSD, demonizarea PSD. N-ar vrea ei să explice românilor ce au făcut la guvernare când au fost singurei acolo și cu USR și cam ce au de gând să facă de acum încolo? Singura lor politică de a fi împotriva cuiva nu cred că mai ține”, a spus Tudose.

Cât despre afirmațiile lui Rareș Bogdan, care l-a făcut grobian, Tudose a declarat: „Dl Rareș Bogdan, că n-a avut nicio jenă să fie liste, să facă poze cu noi, acum are tot felul de spaime.Acum două sau trei săptămâni îi era frică de o România în care Tudose era ministru de Interne”. Întrebat dacă va ajunge director la SRI în cazul în care Ciolacu va ajunge președinte, Tudose a răspuns: „(…) Doamnă, haideți să ne potolim. Cineva ne tot pune pe funcții. Asta au ei în cap să facă”.

VIDEO Vila unui important lider PSD, mistuită de un incendiu: A ars tot în mai puțin de trei minute

Marcel Ciolacu trasează linia roșie: Războaiele politice şi certurile nu au ce căuta în administraţia locală