Marcel Ciolacu trasează linia roșie: Războaiele politice şi certurile nu au ce căuta în administraţia locală

Războaiele politice şi certurile nu au ce căuta în administraţia locală, a declarat, luni, premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, care a participat la preluarea mandatului de primar al Sectorului 2 de către Rareş Hopincă.

Potrivit acestuia, şi PSD, şi PNL, şi alte partide au primit mandate din partea alegătorilor să facă şcoli, străzi, spaţii verzi, curăţenie, ”nu să se bată politic”.

”Am fost astăzi alături de Rareş Hopincă la preluarea mandatului de primar al Sectorului 2. Sunt foarte mândru de Rareş, îi urez multă baftă şi sunt convins că va avea un mandat în slujba cetăţenilor care l-au ales”, a scris premierul, pe Facebook.

El a menţionat că este un nou început pentru administraţia locală din acest sector foarte important al Capitalei şi i-a felicitat pe toţi consilierii locali care au fost învestiţi, indiferent de partidul din care fac parte.

”Războaiele politice şi certurile nu au ce căuta în administraţia locală. Toţi trebuie să facă treabă împreună şi să onoreze votul oamenilor. Şi cei de la PSD, şi cei de la PNL, şi cei de la alte partide au primit un mandat din partea alegătorilor să facă şcoli, străzi, spaţii verzi, curăţenie şi tot ce mai trebuie prin sector. Nu să se bată politic unii cu alţii. Asta ar trebui să înţeleagă şi unii lideri politici care nu pierd nicio zi fără să se afunde şi mai mult în ridicol în faţa oamenilor”, a transmis Ciolacu.

Îl meditează Hrebenciuc pe Marcel Ciolacu? Mihai Tudose reacționează virulent după declarațiile lui Ciucă: ‘E incapabil să scrie un text de unul singur’

Cel mai mare prădător online a fost condamnat la închisoare pe viaţă. O copilă s-a sinucis din cauza lui