Adrian Cozma (PNL): Eu aştept ca cei doi colegi, miercuri, în şedinţa Biroului Politic Naţional, să ne explice care a fost raţionamentul pentru care au depus acest proiect de lege / Forul de conducere al partidului nu a luat o decizie în acest sens

Deputatul Adrian Cozma (PNL) a declarat, luni, că aşteaptă ca cei doi colegi din partid care au depus proiectul de lege care îi permite preşedintelui să candideze la alegerile parlamentare, repsectiv liderii de grup Daniel Fenechiu şi Gabriel Andronache, să explice, miercuri, în şedinţa Biroului Politic Naţional, care a fost raţionamentul pentru care au depus acest proiect de lege, el precizând că forul de conducere al partidului nu a luat o decizie în acest sens.

Adrian Cozma a declarat la Antena 3 că în Biroul Politic Naţional al PNL, unde este vicepreşedinte, nu s-a discutat şi nu s-a luat o decizie în privinţa acestui proiect de lege. ”Eu aştept ca cei doi colegi miercuri, în şedinţa Biroului Politic Naţional, eu îi voi întreba, să ne explice care a fost raţionamentul pentru care au depus acest proiect de lege. O decizie politică nu a existat în acest sens, să fie clar. Biroul Politic Naţional, forul de conducere al partidului, nu a luat o decizie în acest sens”, a spus Cozma.

El a precizat că aşteaptă ca în şedinţă să se explice de ce s-a depus acest proiect de lege.

Deputatul a mai spus că preşedintele PSD a ştiut despre acest proiect.

”Ciolacu a făcut ce face de un an şi jumătate, adică aruncă ceva pe piaţă, aşa cum a făcut afirmaţia că domnule, de ce să nu candideze, că orice cetăţean poate candida, a testat, a văzut opinia publică şi este adevărat că, la nivel de comunicare, am avut noi de pierdut, pe tema aceasta”, a completat Cozma.

Leverkusen speră să-şi rezolve problemele din apărare înainte de derby-ul cu Bayern

ASF: La 30 iunie 2024, erau înscrişi 8,98 milioane participanţi la cele 17 fonduri de pensii private. Fondurile de pensii private din România au cumulat active în cuantum de 148,6 miliarde lei la finalul lunii iunie