Ancelotti, după ce Real Madrid a pierdut cu OSC Lille în Liga Campionilor: Totul a mers destul de rău

Tehnicianul formaţiei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat, miercuri seară, că totul a mers rău la madrileni în eşecul cu OSC Lille, din Liga Campionilor, scor 0-1, afirmând că o remiză nu ar fi fost echitabilă.

„Este dificil să evaluăm meciul, totul a mers destul de rău”, a declarat antrenorul italian la conferinţa de presă. „Din fericire, nu ni s-a întâmplat foarte des în ultima vreme ca adversarii noştri să fie mai buni decât noi şi să merite să câştige. Ne-a fost greu să intrăm în joc din punct de vedere al intensităţii în dueluri”.

„Desigur, am fi putut egala pe final de meci cu ocaziile pe care le-am avut, dar nu ar fi fost meritat”, a continuat Ancelotti. „Trebuie să învăţăm, aşa cum am făcut anul trecut, pentru a ne îmbunătăţi”, a subliniat el.

Real nu mai pierduse de 36 de meciuri în toate competiţiile.

Pe locul al doilea în La Liga, după Barcelona, Real întâlneşte în acest weekend pe Villarreal, în etapa a 9-a.

În Liga Campionilor, următoarea confruntare este programată în 22 octombrie, acasă cu Borussia Dortmund, într-o reeditare a finalei de anul trecut.

Meteorologii anunţă ploi în mai multe regiuni începând de joi până luni / Banat, sudul Crişanei, Carpaţii Meridionali, sub atenţionare cod galben de vânt până vineri seară / Cum va fi vremea în Bucureşti – HARTA

Peste 150 de expozanţi, la Toamna Horticolă Bucureşteană – Ziua Recoltei