Antoine Dupont, căpitanul echipei de rugby a Franţei, pregătit să primească oaspeţi în casa copilăriei sale. Rezervările de pot face pe platforma Airbnb

Antoine Dupont (27 de ani), căpitanul echipei naţionale a Franţei şi campion olimpic la rugby în 7, pune la dispoziţie casa în care a copilărit, la Castelnau-Magnoac (Hautes-Pyrénées) prin intermediul platformei Airbnb, relatează RMC.

Norocoşii câştigători (până la 6 persoane) nu vor trebui să plătească nimic pentru un sejur de trei nopţi, pe 22, 23 şi 24 octombrie, într-un loc intim pentru campionul francez.

„Sejurul de trei nopţi include o primire personalizată, o întâlnire cu Antoine, introducere în sânul familiei sale şi posibilitatea de a admira unele dintre cele mai mari trofee şi medalii pe care Antoine le-a adunat de-a lungul carierei sale, inclusiv recenta sa medalie de aur olimpică la rugby în şapte”, se arată pe site-ul Airbnb.

Rezervările vor putea începe de la 14 octombrie, la ora 17.00.

„Sunt încântat să deschid porţile casei copilăriei mele din satul meu natal Castelnau-Magnoac pe Airbnb”, a declarat jucătorul în comunicatul de presă. „Această casă are un loc special în inima mea, deoarece reuneşte toate amintirile noastre de familie. Cu decenii în urmă, chiar părinţii noştri au întâmpinat călători în această proprietate şi cu mândrie continui tradiţia familială a ospitalităţii.”

Vizitatorii vor putea să descopere dormitorul din copilărie al celui mai bun jucător din lume în 2021, „să încerce să înscrie eseuri pe primul teren de rugby pe care s-a antrenat, la doar o aruncătură de băţ de proprietate”, şi să savureze produse locale, inclusiv „faimoasa şuncă neagră Bigorre de la ferma familiei, preluată de fratele său Clément”.

Oaspeţii vor putea, de asemenea, să descopere sala trofeelor, cu medalia sa olimpică de aur, câştigată de jucător de-a lungul bogatei sale cariere.

Oficial al Agenţiei Naţionale de Transplant: Rata de refuz nu este deloc de neglijat şi este loc de mai bine. Este foarte important să mergem pe partea de informare a populaţiei

Opinia separată a judecătoarei Scântei: În cazul Șoșoacă, CCR și-a depășit competențele prin evaluarea comportamentului unui candidat