Arad: Bărbat cercetat pentru tentativă de omor, după ce a atacat cu toporul un consătean care se afla într-o căruţă încărcată cu lemne

Un bărbat de 31 de ani este acuzat de tentativă de omor, după ce a atacat cu un topor un consătean din satul Prunişpr, judeul Arad, în timp ce acesta se afla într-o căruţă cu care transporta lemne. Victima se află acum în spital, în comă de gradul IV, iar agresorul va fi propus pentru arestare preventivă.

”În data de 12.09.2024, în jurul orelor 20.30, aflându-se la intersecţia dintre DJ 793 şi un drum forestier situate la intrarea în localitatea Prunişor, jud. Arad, pe fondul unor neînţelegeri anterioare, folosind un corp contondent, respectiv topor, inculpatul L.C.I. i-a aplicat persoanei vătămate S.N., în timp ce acesta conducea un atelaj hipo încărcat cu lemne, o lovitură în zona capului, cauzând persoanei vătămate leziuni de violenţă grave care necesită 60 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, leziunile punând în primejdie viaţa victimei (pacient comă de gr. IV)”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, într-un comunicat de presă, de miercuri.

În cauză urmează a se propune arestarea preventivă a agresorului pentru o perioadă de 30 de zile de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrulTribunalului Arad. Urmărirea penală continuă.

 

Angel Tîlvăr: Statele B9 sunt profund îngrijorate cu privire la incursiunile repetate ale dronelor şi rachetelor Federaţiei Ruse în spaţiul aerian al NATO, în Polonia, România, Letonia / Este necesar un răspuns robust şi coordonat

Viitoarea Comisie Europeană îşi afişează susţinerea faţă de Ucraina