Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie: Nu există exerciţiu fizic mai binefăcător şi mai complet pentru ca să pună în mişcare toţi muşchii trupului precum metania, dacă e făcută corect

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, afirmă că este bine ca sportivii să meargă la sala de sport, însă e de părere că pentru cei care nu sunt sportivi de performanţă cel mai bun sport îl reprezintă metania. El spune, în acest context, că „nu există exerciţiu fizic mai binefăcător decât metania”.

„Este bine, pentru sănătate, să mergem la sala de sport? Cineva spunea că noi, credincioşii, nu trebuie să mergem la sală, căci acolo, fiind spaţiu închis, sunt multe energii negative”, l-a întrebat un enoriaş pe arhiepiscopul Tomisului.

„Nu de aceea nu este bine, că sunt energii negative. Peste tot sunt demoni, în jurul nostru. Zicem energii negative. Sigur, este bine să meargă sportivii la sala de sport, că şi-au ales această cale şi e binecuvântată. Dar noi avem sportul nostru religios, metania. Nu există exerciţiu fizic mai binefăcător şi mai complet pentru ca să pună în mişcare toţi muşchii trupului precum metania, dacă e făcută corect”, a răspuns Teodosie.

Ministrul Energiei: La aproape zece ani de când a intrat în proces de retehnologizare, grupul energetic numărul 5 Rovinari este gata să fie pus în funcţiune

Nicolae Ciucă a găsit probleme în apărarea lui Geoană: Singurul lucru care nu m-a convins