Arsenal şi Liverpool s-au neutralizat: 2-2

Arsenal a deschis scorul prin Bukayo Saka (9), însă „comoranii” au egalat prin fundaşul Virgil van Dijk (18), înainte ca gazdele să treacă din nou în avantaj înainte de pauză, după reuşita lui Mikel Merino (43). Liverpool a forţat din nou egalarea în finalul jocului şi a reuşit să înscrie prin Salah, în minutul 81.

În urma acestei remize, Liverpool nu a reuşit să-ţi recupereze fotoliul de lider, cedat sâmbătă campioanei en titre, Manchester City, învingătoare pe teren propriu în meciul cu Southampton (1-0).

În celelalte partide disputate duminică la Londra, Tottenham Hotspur, cu fundaşul Radu Drăguşin pe banca de rezerve până la final, s-a înclinat pe terenul formaţiei Crystal Palace, West Ham a învins-o in extremis pe Manchester United (2-1), printr-un gol marcat din penalty în timpul adiţional, în timp ce Chelsea a trecut la limită de Newcastle United (2-1).

Sursa: www.stiripesurse.ro

Industria din China în dificultate: Profiturile scad cu cel mai rapid ritm de la pandemie

Deputatul PNL Alexandru Muraru: Deşi are cadru legal de 4 luni pentru înfiinţarea a 8 centre regionale pentru tratarea dependenţei de droguri, ministrul Alexandru Rafila lâncenzeşte inconştient