Atletico nu va vinde bilete pentru următoarele cinci meciuri din deplasare ca urmare a sancţiunilor UEFA şi RFEF

Atletico Madrid nu va vinde bilete deţinătorilor de abonamente pentru următoarele cinci meciuri din deplasare, ca urmare a sancţiunilor primite de la UEFA şi Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF), a anunţat gruparea din LaLiga.

Săptămâna trecută, Atletico a primit o amendă de 30.000 de euro, însoţită de o interdicţie cu suspendare de a vinde bilete fanilor săi din deplasare pentru un meci din competiţia UEFA, după ce fanii au avut un comportament „rasist discriminatoriu” la meciul pierdut de echipa lor cu 0-4 în faţa portughezilor de la Benfica, în Liga Campionilor.

De asemenea, în această lună RFEF a decis ca Atletico să joace următoarele trei meciuri de pe teren propriu cu stadionul parţial închis, după ce meciul cu rivala Real Madrid a fost întrerupt din cauza unor obiecte aruncate pe teren.

„Prejudiciul cauzat imaginii lui Atletico şi a fanilor săi, a căror mare majoritate s-a comportat exemplar, este greu de reparat”, a precizat Atletico Madrid, miercuri, într-un comunicat.

„Gravitatea problemei şi responsabilitatea de a avea grijă de imaginea clubului nostru a forţat clubul să ia această măsură în timp ce toţi cei implicaţi în astfel de incidente sunt identificaţi”.

 

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, participă, la Bruxelles, la reuniunea liderilor Partidului Popular European

Călătorie prin opera lui George Mazilu, la Muzeul Naţional Brukenthal