Bărbat reţinut, după ce şi-a hărţuit fosta iubită – El a urmărit-o pe femeie, i-a supravegheat locuinţa, i-a trimis mesaje, fiind prins în timp ce se afla în lo

Bărbatul reţinut de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung are 57 de ani şi este din judeţul Satu-Mare.

”Din cercetări s-a stabilit că bărbatul în cauză ar fi apelat telefonic o femeie, în mod repetat, la intervale de timp relativ scurte, cu o frecvenţă cel puţin zilnică, însoţite sau urmate de mesaje, provocându-i acesteia o reală stare de temere şi alarmare. Totodată, bărbatul în cauză ar fi urmărit-o pe persoana vătămată, în mod repetat, fără drept şi fără un interes legitim, supraveghind zona locuinţei, locurile frecventate şi locul de muncă, împrejurare în care, în data de 30 septembrie a.c., cel în cauză a fost depistat de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr, pe raza aceleiaşi localităţi”, transmite, marţi, Poliţia judeţeană Argeş.

Surse judiciare au precizat pentru News.ro că suspectul a avut o relaţie cu femeia care l-a reclamat. Cei doi au lucrat la o companie, într-un alt judeţ. Când femeia s-a întors acasă, în Argeş, bărbatul nu a acceptat că relaţia cu ea s-a terminat şi a început să o hărţuiască.

Aceleaşi surse au precizat că sătmăreanul a mai fost cercetat pentru infracţiuni la regimul rutier.

După depistare, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei, pentru cercetări.

Marţi, 1 octombrie, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

VIDEO Fost șef al SIE profețește sfârșitul lui Ciucă și al partidului: ‘PNL o ia tropăind pe urmele PNȚCD / Ciucă o să treacă printr-un purgatoriu’

6 saci cu peste 20 de kg de fragmente uscate de canabis, descoperite la o persoană din Cilibia