„Beetlejuice Beetlejuice” a învins „Transformers One” într-o cursă neaşteptat de strânsă la box office-ul nord-american

„Beetlejuice Beetlejuice” a ieşit victorios în faţa „Transformers One”, păstrând prima poziţie timp de trei weekenduri consecutiv. Înfricoşătoarea continuare Warner Bros. a câştigat 26 de milioane de dolari în 4.172 de cinematografe, ajungând la 225 de milioane de dolari pe piaţa internă şi la 329,7 milioane de dolari la nivel global, scrie Variety.

„Transformers One” a debutat sub aşteptări, cu 25 de milioane de dolari din 3.978 de săli. Este un start slab pentru filmul de animaţie al Paramount şi Hasbro, care a costat 75 de milioane de dolari şi a avut ca obiectiv încasări de 30-40 de milioane de dolari. La nivel internaţional, filmul a adus doar 14 milioane de dolari, pentru un total de 39 de milioane de dolari la nivel mondial. Chris Hemsworth, Brian Tyree Henry şi Scarlett Johansson conduc distribuţia de voci din „Transformers One”, primul film de animaţie al francizei din 1986, de la „The Transformers: The Movie”. 

„Transformers One”, o poveste regizată de Josh Cooley (”Toy Story 4″) despre cearta dintre Autoboţi şi Decepticoni, a primit recenzii pozitive şi scoruri de audienţă încurajatoare, astfel că vânzările de bilete ar putea creşte în următoarele săptămâni. Mai multe filme de animaţie post-pandemie, inclusiv „Elemental” de la Pixar şi „Migration” de la Illumination, au sfârşit prin a avea puterea de a continua să atragă publicul în lunile de după debutul lor. Cu toate acestea, „Transformers One” s-ar putea confrunta cu concurenţa din partea „The Wild Robot”, un film de animaţie care va avea premiera în 27 septembrie.

„Speak No Evil”, remake-ul Universal şi Blumhouse al thrillerului danez din 2022, a coborât pe locul trei cu 5,9 milioane de dolari din 3.375 de săli. Aceasta este o scădere de 48% faţă de debutul său. Comedia neagră, cu James McAvoy şi Mackenzie Davis, a avut, până în prezent, încasări de 21,45 milioane de dolari în America de Nord şi 42 de milioane de dolari în întreaga lume.

Continuarea filmului cu supereroi „Deadpool & Wolverine”, produs de Disney şi Marvel, a completat top 5 cu 3,8 milioane de dolari din 2.450 de săli în cel de-al nouălea weekend de lansare. Filmul clasificat R, cu Ryan Reynolds şi Hugh Jackman în rolurile principale, a rămas în top trei de la lansarea sa de la sfârşitul lunii iulie şi a înregistrat până în prezent încasări remarcabile de 627 de milioane de dolari pe piaţa internă şi 1,317 miliarde de dolari la nivel global. Este a cincea cea mai mare lansare internă şi a şaptea cea mai mare lansare la nivel mondial din MCU. De asemenea, este filmul cu rating R cu cele mai mari încasări din istorie.

Un alt debut, „Never Let Go” de la Lionsgate, a ajuns pe locul al patrulea, cu încasări dezamăgitoare de 4,5 milioane de dolari din 2.667 de săli. Thrillerul cu Halle Berry este cel mai recent debut dezolant cu o singură cifră pentru Lionsgate, după thrillerul cu asasini „The Killer’s Game” de weekendul trecut (debut de 2,6 milioane de dolari) şi o serie de lansări din august, inclusiv reboot-ul „The Crow” (debut de 4,6 milioane de dolari), „1992” (debut de 1,6 milioane de dolari) şi „Borderlands” (debut de 8,6 milioane de dolari). Filmul a avut un buget de 20 de milioane de dolari.

De asemenea, nouă în cinematografe este satira body-horror a lui Demi Moore, „The Substance”, care a debutat pe locul al şaselea cu 3,1 milioane de dolari din 1.949 de cinematografe. Coralie Fargeat („Revenge”) a regizat filmul despre o celebritate în vârstă care ia un medicament de pe piaţa neagră pentru a-şi recâştiga tinereţea. Mubi lansează „The Substance”, care a avut premiera la Cannes şi i-a adus lui Moore unele dintre cele mai bune recenzii din cariera sa.

Sondaje NBC şi CBS arată că Harris câştigă teren în faţa lui Trump

Crin Antonescu dezvăluie ‘planul secret’ al lui Iohannis: ‘Asta se va întâmpla / Toate ipotezele internaţionale au căzut rând pe rând’