Beyoncé va participa la mitingul Kamalei Harris din Houston

Beyoncé va participa la mitingul Kamalei Harris din Houston, vineri, potrivit The Washington Post. Potrivit NBC News, artista ar urma să cânte pe scenă la eveniment.

Deşi Beyoncé nu a susţinut-o încă în mod public pe Kamala Harris, în vara acestui an cântăreaţa i-a permis candidatei democrate să folosească melodia sa „Freedom” ca imn al campaniei sale.

În 2016, Beyoncé a cântat la un miting pentru Hillary Clinton, pe atunci candidatul democrat împotriva lui Donald Trump. Artista a interpretat imnul american la ceremonia de inaugurare a fostului preşedinte Barack Obama în 2008.

De la începutul campaniei sale, Kamala Harris a primit sprijinul a numeroşi artişti. Rapperul Eminem a apărut marţi la o întâlnire cu susţinătorii candidatei democrate în Detroit, Michigan.

Bruce Springsteen, care şi-a exprimat deja public sprijinul pentru Kamala Harris, a participat joi la un miting al vicepreşedintei în Atlanta.

Alte superstaruri, precum Taylor Swift şi Billie Eilish, şi-au anunţat, de asemenea, sprijinul pentru Kamala Harris şi au făcut apel la un vot pentru candidata democrată în alegerile din 5 noiembrie.

Ciolacu s-a întâlnit cu asociaţiile rezerviştilor militari: Susţin cu fermitate adoptarea proiectului de eliminare a inechităţilor privind pensiile militare / Apel către competitorii politici să nu mai folosească instituţiile în lupta electorală

„Marele Gatsby”, spectacol de teatru imersiv în regia lui Andrei Huţuleac, în premieră în România