Biroul Electoral Central a stabilit macheta buletinului de vot utilizat pentru votul prin corespondenţă la al doilea tur de scrutin al alegerilor pentru Preşedintele României – DOCUMENT

Biroul Electoral Central a stabilit, luni, macheta buletinului de vot utilizat pentru votul prin corespondenţă la al doilea tur de scrutin al alegerilor pentru Preşedintele României.

”Biroul Electoral pentru alegerea Preşedintelui României din anul 2024 (BEC) informează că, la data de 14 octombrie a.c., a fost stabilită m”, anunţă, luni, BEC, într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului citat, de asemenea, s-a constatat că semnele electorale, denumirile formaţiunilor politice, precum şi prenumele şi numele candidaţilor sunt corect imprimate şi vizibile.

Procesul–verbal întocmit cu ocazia prezentării machetei buletinului de vot utilizat pentru votul prin corespondenţă la al doilea tur de scrutin al alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2024 va putea fi consultat pe pagina de internet a BEC – 

În cursul zilei de duminică, BEC a stabilit machetele buletinelor de vot care vor fi utilizate la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2024, turul I, respectiv: ,  şi .

BEC a validat 14 candidaturi pentru alegerile prezidenţiale, al căror prim tur de scrutin va avea loc în 24 noiembrie. Cel de-al doilea tur de scrutin este programat în 8 decembrie.

 

 

 

Videoclipul publicat de celebrul youtuber MrBeast, care a petrecut şapte zile în Salina Turda, are peste 43 de milioane de vizualizări/ VIDEO

Marcel Ciolacu: Prioritățile CNI sunt campusurile universitare, căminele culturale mai pot aștepta