Bistriţa-Năsăud: Cinci persoane, dintre care doi copii, implicate într-un accident pe DN 17C

Cinci persoane, dintre care doi copii de 4, respectiv 6 ani, au fost implicate într-un accident produs luni după-masă pe DN 17C, pe Dealul Târgului, la ieşirea din municipiul Bistriţa, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

Accidentul a avut loc între două autoturisme, iar doi bărbaţi au rămas încarceraţi în urma impactului.

La caz au fost alocate, iniţial, două echipaje de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, inclusiv echipajul de terapie intensivă mobilă, la care s-a adăugat autospeciala de transport victime multiple din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa.

La locul intervenţiei au fost găsite cinci victime, dintre care o femeie şi doi copii, ieşiţi din autoturism, şi doi bărbaţi încarceraţi, dar conştienţi.

„Cei doi bărbaţi rămaşi încarceraţi au fost extraşi de către echipajele de descarcerare şi predaţi conştienţi echipajelor medicale. Victimele încarcerate prezentau multiple traumatisme, au fost extrase de către pompieri, care au fost nevoiţi sa îndepărteze mai multe elemente de caroserie. Toate cele cinci victime primesc îngrijiri medicale la locul accidentului rutier şi vor fi transportate la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale amănunţite”, a precizat ISU Bistriţa-Năsăud. AGERPRES (AS – autor: Tina Dumitrescu, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: www.agerpres.ro

Premierul Ciolacu: Este important să continuăm politicile de prevenire şi combatere a antisemitismului

Prahova: Bărbat găsit carbonizat într-un incendiu pornit de la o ţigară uitată aprinsă