Boloş: Credite bugetare de 10,6 miliarde de lei, procesate pentru plata pensiilor majorate

Ministerul Finanţelor a procesat deschiderea de credite bugetare în valoare de 10,6 miliarde de lei pentru plata tuturor pensiilor majorate, a anunţat ministrul de resort, Marcel Boloş, într-o postare publicată pe contul său de Facebook.

„Un nou transfer important de fonduri realizat de Ministerul Finanţelor: am procesat deschiderea de credite bugetare pentru ca 10,6 miliarde de lei să plece astăzi (luni, 30 septembrie 2024, n.r.) către Casa Naţională de Pensii pentru asigurarea plăţii tuturor pensiilor majorate (…) Acum, echipele de la Casa Naţională de Pensii şi Poşta Română vor continua procesul de repartizare a fondurilor, astfel încât plăţile să se facă la timp”, a transmis Boloş.

Ministrul Finanţelor a precizat, totodată, că diferenţa până la 12,5 miliarde de lei va fi virată pentru celelalte drepturi de asistenţă socială. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Badea, editor: Oana Tilică, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: www.agerpres.ro

Ciolacu, după semnarea finanţării pentru două stadioane şi un patinoar: Guvernul va continua să investească în sport

Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe Prim-ministrul landului Baden-Württemberg / Acesta şi-a exprimat susţinerea fermă pentru aderarea cât mai rapidă a României la Schengen