Braşov: Incendiu de pădure în zona Vârfului Comisu; mobilizaţi pentru stingere 100 de oameni şi elicopterul DSU

Un incendiu de pădure a izbucnit, sâmbătă dimineaţa, în apropierea Vârfului Comisu, între localităţile Vlădeni şi Făgăraş, pentru stingerea acestuia fiind solicitat să intervină, alături de aproape 100 de pompieri şi lucrători de la ocoalele silvice din zonă, elicopterul DSU.

Conform ISU Braşov, la faţa locului s-au deplasat şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă, fiind mobilizaţi aproximativ 50 de pompieri şi 40 de lucrători de la Ocoalele Silvice Zărneşti şi Şercaia.

Incendiul se manifesta la vegetaţie de litieră şi doborâturi, pe o suprafaţă de aproximativ 3 hectare.

„Deplasarea spre locul focarelor se face parţial cu autospeciale, drumul fiind greu accesibil, pompierii fiind preluaţi de autospeciale 4×4 până la locul focarelor de incendiu. În sprijin se deplasează şi elicopterul Black Hawk cu sistemul de stingere cu Bambi Bucket”, a transmis ISU Braşov. AGERPRES/(AS-autor: Diana Dumitru, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Gabriela Badea) 

Sursa: www.agerpres.ro

Dezbatere internă: Guvernul iranian batjocorește atacurile ‘slabe’ ale Israelului, în timp ce elita politică cere un răspuns rapid

George Simion, despre avort: Legislaţia actuală din România este suficientă. Nu vrem să adăugăm chestiuni în plus, cum se cere la nivel european. Există un curent progresist care vrea includerea dreptului la avort printre drepturile fundamentale – VIDEO