Bucureşti: Tânăr, la spital după ce a fost înjunghiat, în zona unui parc din Sectorul 3/ Suspectul este căutat de poliţişti

Un tânăr de 26 de ani a fost înjunghiat, marţi seară, în zona unui parc din Sectorul 3 al Capitalei, fiind transportat la spital. Suspectul, un tânăr de 24 de ani, este căutat de poliţişti.

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti de la Secţia 11 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, în jurul orei 20:40, cu privire la faptul că, în zona unui parc din Sectorul 3, un bărbat ar fi fost agrest fizic cu un obiect tăietor-înţepător.

 
Poliţiştii ajunşi acolo au constatat că sesizarea se confirmă.

 
”În urma verificărilor efectuate, până în acest moment, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în urma unui conflict spontan, un bărbat, în vârstă de 24 de ani, ar fi agresat fizic, cu un obiect tăietor-înţepător, un alt bărbat în vârstă de 26 de ani, provocându-i mai multe răni la nivelului unui membru inferior şi la nivelul toracelui. La faţa locului a sosit şi un echipaj de prim-ajutor care a transportat persoana vătămată la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngriji medicale”, a arătat sursa citată.
 
Suspectul a fost identificat de poliţişti, în prezent el fiind căutat.
 
În prezent, activităţile sunt în dinamică.
 
Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

SUA reiau vânzarea de armament ”ofensiv” către Arabia Saudită, după un ”îngheţ” de trei ani, din cauza Războiului din Yemen

Ratingul Israelului, redus cu un nivel de Fitch, din cauza Războiului din Fâşia Gaza care riscă să ”dureze până în 2025”