Cadavrul unei femei sud-coreene dată dispărută de 16 ani, găsit acasă la fostul ei prieten de către un instalator care căuta o scurgere

Corpul unei sud-coreene dată dispărută în urmă cu 16 ani a fost găsit sub un strat de ciment – de către un instalator care căuta o scurgere – la fostul domiciliu al fostului ei prieten, care a fost arestat şi a mărturisit crima, relatează AFP.

Presupusul criminal, în vârstă de vreo 50 de ani, a recunoscut că şi-a lovit mortal partenera cu un obiect contondent în timpul unei cerţi în octombrie 2008, potrivit Poliţiei din Geoje, în apropiere de Busan (sud).

Potrivit poliţiei, el a pus cadavrul într-o geantă mare de călătorie pe balcon, a acoperit-o cu cărămizi şi a turnat un strat de ciment gros de zece centimetri peste el.

Victima, care şi-a întrerupt complet contactul cu familia, a fost dată dispărută abia trei ani mai târziu, în 2011.

În cursul anchetei, bărbatul le-a spus poliţiştilor că partenera sa a plecat în urma unei despărţiri, iar cazul a fost calasat din lipsă de indicii.

În 2016, bărbatul şi-a părăsit domiciliul după ce a fost arestat într-un caz de droguri, iar apartamentul a rămas nelocuit, proprietarul folosindu-l doar pe post de spaţiu de depozitare.

Cadavrul a fost descoperit luna trecută, când un instalator care căuta o scurgere a străpuns mormântul improvizat.

”Corpul nu s-a descompus în întregime, până la os, ceea ce ne-a permis să-l identificăm cu ajutorul amprentelor digitale”, a declarat AFP un reprezentant al poliţiei provinciei.

Tenis: Gabriela Ruse s-a calificat pe tabloul principal la Beijing (WTA)

UPDATE – Bătaie în spital, între două familii din Pantelimon – Poliţiştii fac 11 percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov / 8 persoane implicate, duse la audieri / Cercetările, extinse şi pentru port de arme albe – FOTO, VIDEO