Carlo Ancelotti nu se pensionează: Nu am o dată de expirare!

Antrenorul echipei Real Madrid, italianul Carlo Ancelotti a vorbit luni, într-o conferinţă de presă, despre o posibilă retragere, declarând că nu se gândeşte, încă, la acel moment.

Carlo Ancelotti a spus că şi-ar dori să rămână în capitala Spaniei mulţi ani: „Nu mă gândesc deloc la viitorul meu, îmi place această meserie. Acesta este unul dintre cele mai mari cluburi din lume. E ceva special să fii pe banca lui Real, iar să o faci de 300 de ori, nu este chiar un miracol, dar este aproape o minune. Desigur că nu putem compara oboseala mea cu cea a jucătorilor. Există presiune, responsabilităţi, dar îmi place. Momentan nu am o dată de expirare, aş vrea să rămân aici mulţi ani!”, a declarat Ancelotti.

Carlo Ancelotti (65 de ani) va bifa marţi, 24 septembrie, meciul cu numărul 300 ca antrenor principal la Real Madrid. Echipa Los Blancos va evolua împotriva formaţiei Deportivo Alaves, în etapa a 7-a din La Liga.

Cu Ancelotti la timonă, Real Madrid a ajuns la 38 de meciuri fără înfrîngere în campionat, apropiindu-se de recordul Barcelonei, care a avut o serie de 43 de partide fără înfrângere, în perioada aprilie 2017 – mai 2018.

Ultima înfrângere în La Liga pentru madrileni a fost consemnată pe 24 septembrie 2023, când Real a fost învinsă de Atletico Madrid cu scorul de 3-1.

 

Femeie găsită inconştientă într-un apartament în Piatra-Neamţ; în locuinţă erau 10 pisici şi 2 câini fără mâncare şi apă

Scandalul testelor antidrog revine în prim-plan! STB trage un semnal de alarmă după accidentul mortal de pe Progresului – ce solicită poliției