Celebru avocat, acuzat că și-ar fi mutilat fosta iubită într-o cameră de hotel: Bărbatul, dus încătușat la psihiatrie

 

Marți seara, pe 17 septembrie 2024, Gabriela B., o tânără de 34 de ani, a fost agresată violent într-un hotel din Iași de fostul său iubit, avocatul Dinu Ș. Cei doi au avut o relație în urmă cu câțiva ani și au păstrat legătura ocazional. În acea seară, Dinu Ș. a venit în vizită la Gabriela în camera de hotel, sub pretextul de a petrece timp împreună și a bea o bere. Însă, odată ajuns acolo, bărbatul a interpretat greșit intențiile femeii, încercând să o abuzeze sexual. După ce Gabriela s-a împotrivit, acesta a devenit extrem de violent și a început să o bată cu bestialitate.

„Ea a avut o relație cu avocatul Dinu Șerban, în urmă cu mai mulți ani. Au mai vorbit la telefon, dar ea nu a lăsat de înțeles că ar putea să mai existe relații intime între ei. Marți, în jurul orei 22:00-23:00, Dinu Șerban a zis că merge la ea, în camera de hotel, ca să bea o bere. A încercat să o violeze, aproape că a fost omorâtă în bătaie“, a povestit mama victimei pentru BZI.

Întreaga scenă a fost oprită după ce personalul de la recepția hotelului, alertat de zgomote, a chemat poliția și ambulanța la fața locului. Gabriela B. a fost transportată de urgență la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, unde a fost internată cu multiple traumatisme, inclusiv un hematom subdural și leziuni severe la nivelul feței. Ulterior, a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie pentru tratament specializat.

 

Celebrul avocat, dus la ‘Socola’ mai mult dezbrăcat

Gabriela,  care locuiește în Franța, a venit în vizită la părinții săi, dar a preferat să stea la un hotel. Potrivit declarației mamei sale, Luminița B., familia a fost îngrozită de starea în care și-au găsit fiica și de violența atacului. Camera de hotel era plină de sânge, iar avocatul Dinu Ș. a fost ridicat de polițiști aproape dezbrăcată și dus la Spitalul de Psihiatrie „Socola” pentru evaluare. Familia tinerei își dorește acum ca agresorul să fie tras la răspundere pentru tentativa de omor.

„La data de 17 septembrie a.c., poliția a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie de 34 de ani a fost agresată fizic de către un bărbat, într-un imobil din municipiul Iași. Din cercetări a rezultat că între cei doi a avut loc un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi agresat-o fizic. Femeia a fost condusă la spital pentru îngrijiri medicale și s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu. Întrucât bărbatul avea un comportament agresiv și nefiresc, a fost condus la o unitate medicală de specialitate. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Escrocherie de proporții în București. Cum au fost înșelate 12 companii – prejudiciul cauzat într-un singur an este imens

Cifre alarmante de la INSP: 64 de cazuri de infecţie cu virusul West Nile, din 3 iunie; şase decese