Ciclism: Ede Molnar, pe podium la Campionatul European de MTB Cross-country Eliminator, în ultima etapă

Ciclistul Ede Molnar, leginimat la CS Dinamo Bucureşti BikeXpert Racing Team, a urcat pe podium duminică în cadrul Campionatului European de MTB Cross-country Eliminator, ultima etapă, a 5-a, obţinând medalia de bronz, informează FR de Ciclism.

Molnár a purtat un sezon tricoul de campion european şi rămâne pe podium la europenele de XCE. Este un rezultat ffoarte bun având în vedere accidentarea la mână pe care a suferit-o în urmă cu o lună şi intervenţia chirurgicală care a urmat.

A cincea etapă din Campionatul European de MTB Cross-country Eliminator s-a desfăşurat în Gibraltar, cursă la care Ede Molnár a participat din postura de campion european en-titre, încercând să îşi apere titlul european câştigat anul trecut.

Ede Molnár a început pe poziţia a doua în a treia serie din sferturi pentru ca în turul următor să câştige a doua semifinală în faţa austriacului Hauser. Finala, care i-a inclus pe Molnar, Hauser, Klemencic şi Lindh, a fost câştigată de austriacul Theo Hauser, Molnar venind pe locul trei înaintea liderului de cupă mondială, suedezul Lindh. Tot în Gibraltar, Roberto Burta, de la clubul Sportiv Universitar Târgu Mureş, a terminat cursa pe locul 10. 

 

Turcia: Maxim a marcat şi Gaziantep – Beşiktaş a fost 1-1

ÎPS Teodosie: Cel ce-l tăgăduieşte pe Dumnezeu a cărui operă o vedem zilnic, acela nu este un om sănătos la minte