Ciclism: Elveţianul Stefan Kung s-a impus în cursa Chrono des Nations

Ciclistul elveţian Stefan Kung (Groupama FDJ) a câştigat, duminică, a 42-a ediţie a cursei Chrono des Nations, un contratimp de 45,4 km disputat în circuit la Herbiers (Franţa), scrie AFP.

Kung, 30 ani, cronometrat cu timpul de 51 min 53 sec, s-a impus pentru a treia oară în acest contratimp care încheie sezonul profesionist din Franţa. Elveţianul a fost urmat în clasament de australianul Jay Vine (UAE Emirates) la patru secunde şi de danezul Johan Price-Pejtersen (Bahrain Victorious) la cinci secunde.

În cursa feminină, victoria i-a aparţinut australiencei Grace Brown, 32 ani, care a încheiat en fanfare ultimul ei sezon din cariera profesionistă, în care a devenit campioană olimpică şi campioană mondială la contratimp.

Brown (FDJ Suez) s-a impus pe distanţa de 27,23 km cu timpul de 35 min 26 sec, fiind urmată de italianca Vittoria Guazzini (FDJ Suez) la 51 secunde şi de austriaca Anna Kisenehofer la 55 secunde. AGERPRES/(AS/autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lãzãroiu)

TAROM pune în vânzare bilete cu tarife de la 23 euro pentru zborurile într-un singur sens pe rute interne

Mii de persoane, la Sfânta Liturghie oficiată la Iaşi de hramul Sfintei Cuvioase Parascheva/ Ciolacu, Ciucă şi Lasconi asistă din mulţime – VIDEO