Cine este românca din Germania ucisă şi zidită. Mesajul ciudat postat pe Facebook de iubitul ei, în urmă cu câteva săptămâni

Pe 16 octombrie, rudele au raportat la poliție dispariția Luminiței, după ce nu au mai avut vești de la ea timp de câteva săptămâni, scrie Bild.

Polițiștii l-au audiat pe iubitul femeii, în vârstă de 47 de ani, iar când bărbatul s-a încurcat în declarații, anchetatorii au decis să facă percheziții la restaurantul pe care cei doi îl administrau.

content-image

În timpul descinderilor, un câine polițist a devenit neliniștit în spatele casei, iar când anchetatorii au spart peretele, au făcut o descoperire înfiorătoare: cadavrul Luminiței.

Individul a fost arestat sub suspiciunea de crimă și, de marți, se află în spatele gratiilor.

O femeie de 71 de ani, care este vecina cuplului, a observat comportamentul indiferent al suspectului după dispariția Luminiței. „Barul a continuat să funcționeze normal, cu mult alcool și muzică tare până în orele dimineții”, povestește femeia.

„În bar vin doar români. La ora 5 dimineața, ultimii abia se mai țin pe picioare când ies pe ușă. Am observat că grupuri de tinere femei sunt aduse în mod repetat. Acestea dispar apoi destul de repede în clădirea din spate”, spune un alt vecin.

Poliția înceracă acum să reconstituie filmul crimei și ce motiv ar putea fi în spatele abominabilei fapte. Parchetul din Stuttgart nu a dezvăluit dacă iubitul româncei a negat acuzațiile.

Cu doar șase săptămâni în urmă, bărbatul a postat un mesaj ciudat pe Facebook: „Tot ce e bun în viață este ilegal. Îmi iau rămas bun și te las, dar îmi voi aminti de tine la fiecare pas”.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Restricţii de circulaţie – sâmbătă, în zona Calea Victoriei, pentru derularea evenimentului ‘Onor Armatei Române’

VIDEO Distanțare totală între Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu: cei doi lideri nu și-au vorbit de Ziua Armatei