Circulaţie restricţionată pe Şoseaua Viilor din Bucureşti, după ce şoseaua s-a rupt în timpul unor probe la reţeaua de gaze naturale

Circulaţia este restricţionată, luni după-amiază, pe Şoseaua Viilor din Bucureşti, dinspre strada Fabrica de Chibrituri către Piaţa Eroii Revoluţiei, din cauză că şoseaua s-a rupt, în timpul unor probe de presiune cu aer la reţeaua de gaze naturale. Brigada Rutieră afirmă că nu există pericol de explozie.

”Astăzi, în jurul orei 14.30, în zona Şos.Viilor-Str. Constantin Istrati, în urma efectuării unor probe de presiune cu aer pe reţeaua de distribuţie a gazelor naturale, partea carosabilă a cedat în zona punctului de racord”, a anunţat, luni, Brigada Rutieră.

 
Ca urmare, au fost aplicate restricţii de circulaţie pe Şos. Viilor, dinspre Str. Fabrica de Chibrituri către Piaţa Eroii Revoluţiei.

 
”În momentul de faţă nu există pericol de explozie. Echipa DistriGaz va rămâne la faţa locului pentru remedierea zonei afectate”, a precizat sursa citată.

Doi pakistanezi, judecaţi în Olanda cu privire la incitare la uciderea lui Geert Wilders

Filmul Trei kilometri de la capătul lumii, regizat de Emanuel Pârvu, propunerea României pentru Premiile Oscar 2025 – VIDEO