Claudiu Târziu (AUR): Am preluat coordonarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare

Claudiu Târziu, co-fondator al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a anunțat astăzi, la Craiova, în cadrul unui eveniment de partid, că a preluat coordonarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, subliniind importanța momentului actual pentru viitorul partidului și al țării.

Astăzi, România se află într-un moment de o importanță capitală, iar Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este chemată să răspundă acestei provocări, se precizează într-un comunicat de presă. „A venit momentul să livrăm ceva real și substanțial oamenilor care așteaptă de la noi marea schimbare”, a declarat Claudiu Târziu, co-fondator AUR și noul coordonator al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

„Marile reforme nu se fac din opoziție sau dintr-o poziție de partid nesemnificativ. Trebuie să câștigăm un procent important în alegeri și să ne impunem voința și viziunea în programul viitorului guvern.

Resursele naturale, energia, sistemul bancar, industria, agricultura, cercetarea și politica externă trebuie readuse în patrimoniul național și puse să lucreze în beneficiul Națiunii Române”, a subliniat Târziu.

În viziunea sa, AUR nu va tolera controlul media de către partide. „Este inadmisibil ca partidele să fie sponsorii principali ai mijloacelor mass-media. Banii românilor nu trebuie să se mai scurgă înspre partide, pentru a ajunge, în cele din urmă, la ziare, siteuri și televiziuni, sub formă de publicitate electorală nemarcată. Trebuie să eliberăm societatea de acest sistem monstruos de propagandă.”

Claudiu Târziu a subliniat importanța informării corecte a românilor despre situația actuală a țării: „Românii trebuie să știe că un guvern ostil, de la Viena, ne ține la ușa acordului Schengen doar pentru a ne umili. Să afle că Budapesta va controla în curând distribuția gazelor din nordul României, din cauza incapacității guvernului de a recupera una dintre perlele economiei naționale. Plătim curent la prețuri exagerate, în timp ce exportăm cărbune și ne-am închis termocentralele. Și asta este doar o parte din adevărul pe care românii trebuie să îl cunoască.”

Întărirea structurilor teritoriale este o prioritate pentru AUR. „Organizațiile locale au devenit coloana vertebrală a partidului. AUR s-a transformat într-un partid național odată ce a reușit să intre în administrația locală. Partidul se află acum în faza de consolidare teritorială, iar campania electorală va fi un test important pentru organizarea noastră.”

Despre viitorul campaniei și al partidului, Târziu a concluzionat: „Este o luptă dură și inegală cu un sistem antinațional. Dar tocmai de aceea vom învinge. Poate au fost visători care au crezut că nu o să ne mobilizăm suficient. Îi asigur că s-au înșelat! Vom merge până la capăt!”Claudiu Târziu și-a încheiat mesajul cu un apel direct către susținători: „Sunt Claudiu Târziu și vă întreb:

Aveți încredere în viitorul României? Mergem până la capăt? Vă asigur că mișcarea civică de ieri a început să devină cel mai bine organizat partid politic al României de mâine!”

Șantajul nicușorist nu a ținut: „Dreapta” s-a prăbușit la Planșeul Unirii

Una dintre cele mai ciudate boli: te face să pari din altă țară. Nu a fost încă descoperit un tratament