Cluj: O tânără de 27 de ani a murit într-un accident rutier

O tânără de 27 de ani a murit, sâmbătă seara, într-un accident rutier, după ce a traversat strada printr-un loc nemarcat şi nesemnalizat.

„La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 21,20, poliţiştii au fost sesizaţi despre un accident rutier produs pe Calea Mănăştur, în municipiul Cluj-Napoca. Din cercetările preliminare, poliţiştii au constatat că o tânără de 27 de ani, s-ar fi angajat în traversarea părţii carosabile printr-un loc nemarcat şi nesemnalizat, moment în care a fost accidentată de un autoturism, condus de un tânăr de 25 de ani, care circula din direcţia Calea Mănăştur înspre Floreşti. Echipajul medical aflat la faţa locului procedează la efectuarea manevrelor de resuscitare. Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, se arată într-o informare trimisă de IPJ Cluj.

Ulterior, IPJ Cluj a precizat că, din nefericire, tânăra a decedat la faţa locului. AGERPRES/(AS – autor: Marius Septimiu Avram, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa: www.agerpres.ro

Vrancea – Autoturism căzut de pe un pod – şoferul a murit; o fetiţă de 9 ani a ieşit singură din maşină – FOTO

Haltere: Cosmina Pană a cucerit trei medalii la Europenele U23 din Polonia