Comisarii Gărzii de Mediu Ilfov au confiscat peste cinci tone de deşeuri din aluminiu / Echipele de control au dat amenzi de peste 330.000 de lei – FOTO

Comisarii Gărzii de Mediu Ilfov au desfăşurat, miercuri, o amplă acţiune de control în Sinteşti, confiscândpeste cinci tone de deşeuri din aluminiu. De asemenea, pentru neregulile găsite la centre de colectare din zonă echipele de control au dat amenzi de peste 330.000 de lei.

Reprezentanţii Gărzii de Mediu Ilfov au anunţat că la acestă acţiune aumai  fost prezenţi jandarmi şi poliţişti. 

”Acţiunea s-a desfăşurat cu participarea unui număr de peste 100 de efective, care au acţionat în sistem integrat pentru verificarea, identificarea şi sancţionarea acţiunilor şi activităţilor care încalcă normele privind protecţia mediului, precum şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică în zona satului Sinteşti din comuna Vidra, fiind verificate 20 de locaţii, aplicate 14 sancţiuni principale, pentru desfăşurarea activităţilor fără a deţine autorizatie de mediu, pentru depozitare deşeuri in afara amplasamentelor autorizate şi pentru deţinerea deşeuri provenite din VSU”, au anunţat reprezentanţii Gărzii de Mediu Ilfov. 
De asemenea, echipele de control au confiscat  5.000 de kilograme de deşeuri metalice neferoase (aluminiu), din două locaţii. 

Comisarii Gărzii de Mediu Ilfov au dat 14 amenzi, în valoare de 332.000 de lei şi au făcut trei sesizări penale pentru incinerare deşeuri.

Percheziţii ale Parchetului European la sediul Prefecturii Maramureş şi la locuinţele unor oficiali ai instituţiei/ Mai mulţi funcţionari sunt suspectaţi că au aprobat plata unor lucrări nefinalizate la renovarea unei clădiri/ Reacţia Prefecturii

Lady Gaga va lansa vineri un album inspirat de filmul „Joker: Folie à deux”