Constanţa: Anchetă a poliţiei după ce un bărbat a legat un câine de autoturism şi a circulat pe o stradă din Năvodari

Poliţiştii fac verificări după ce pe reţele de socializare au apărut imagini cu o persoană care a legat un câine de autoturism şi a circulat cu acesta pe o stradă din Năvodari, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Conform sursei citate, pe 23 septembrie, lucrători ai Poliţiei Oraşului Năvodari s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile care au apărut în spaţiul public, referitor la un câine legat de un vehicul care circula pe drumurile publice.

„În urma verificărilor, poliţiştii au identificat conducătorul auto, fiind vorba despre un bărbat de 57 de ani, ulterior fiind condus la sediul Poliţiei Oraşului Năvodari”, se mai spune într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Au fost sesizaţi poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Infracţionalităţii de Mediu – Compartimentul Protecţia Animalelor care, în urma examinării stării de sănătate a animalului, urmează a lua măsurile legale. AGERPRES / (AS – autor: Nona Jalbă; editor: Marius Frăţilă, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: www.agerpres.ro

Premieră la Kremlin – Este luat în considerare planul de pace al lui Zelenski: Le vom studia, dar până acum există multe informații diferite

Ministerul Justiţiei: Guvernul a alocat 25 de milioane de lei pentru extinderea şi renovarea sediului ICCJ