Constanţa: Fată de 12 ani, transportată la spital după ce a fost muşcată în zona gâtului de un câine pe care a vrut să îl mângâie

O fată în vârstă de 12 ani din judeţul Constanţa a ajuns la spital după ce a fost muşcată în zona gâtului de un câine din rasa Amstaff, pe care a vrut să îl mângâie.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, poliţiştii au fost anunţaţi că, pe strada Recoltei din Tuzla, o fată ar fi fost muşcată de un câine. 

 
”La faţa locului, s-a stabilit faptul că proprietarul patrupedului, un bărbat de 31 de ani, ar fi plimbat câinele, în lesă, pe strada Recoltei. La un moment dat, bărbatul ar fi rugat-o pe prietena sa, o tânără de 21 de ani, să plimbe animalul, cât timp acesta ar fi lipsit pentru câteva minute. În acest interval, o minoră s-ar fi apropiat şi mângâiat câinele, ulterior fiind muşcată în zona gâtului. În urma evenimentului, minora a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale”, au afirmat reprezentanţii IPJ Constanţa. 

 
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
 
Victima are 12 ani, iar câinele care a muşcat-o este din rasa Amstaff.

Cod roşu de ploi torenţiale, vijelii şi grindină de dimensiuni medii şi mari, în judeţele Călăraşi şi Giurgiu

„Ext.Maşină.Noapte”, cu Rodica Lazăr, Dorian Boguţă, Şerban Pavlu şi Andi Vasluianu, din 13 septembrie la cinema