Date noi venite de la autorități schimbă situația în cazul accidentului din Parcul Pantelimon: Adolescentul care a produs tragedia era drogat

Făptașul a fost inițial acuzat de ucidere din culpă, însă anchetatorii au schimbat încadrarea, având în vedere gravitatea situației.

Astfel se complică ancheta accidentului tragic de la Pantelimon, adolescentul vinovat de tragedie urmând să se aleagă cu o nouă acuzație, și anume, conducere sub influența substanțelor interzise.

Potrivit unor surse citate de Antena 3 CNN, raportul toxicologic arată că băiatul era sub influența canabisului în momentul în care s-a urcat la volan.

Gestul său necugetat a avut drept consecințe moartea unui minor de nouă ani și accidentarea gravă a sorei lui. Fetișa a fost adusă în stare gravă la spital, iar medicii au luat o decizie drastică, aceea de a-i amputa piciorul, pentru a-i salveze viața.

Adolescentul nu avea permis de conducere în momentul în care a pus mâna pe volan și, în plus, inhala un gaz cu efecte halucinogene, aflându-se, de asemenea, în video call pe telefon.

La toate aceste circumstanțe agravante se adaugă și faptul că, în mod evident, făptașul nu avea abilități de șofer.

În aceste condiții, procurorii au luat decizia schimbării încadrării juridice inițiale, din ucidere din culpă în omor și vătămare corporală, precizează sursa citată.

Arheologii din Peru au descoperit un loc de sacrificare a copiilor vechi de 600 de ani

Luptele din sudul Libanului au ajuns să se dea și în moschei. Un centru de comandă a fost distrus