Declarația care poate schimba soarta războiului din Ucraina – Annalena Baerbock amenință Rusia cu armele germane

Ministrul german de Externe, Annalena Baerbock, face o declarație care poate arunca, la propriu, în aer, războiul declanșat de Ruria în Ucraina. Oficialul amenință Ruria cu armele germane.

Pe viitor, Ucraina va putea da lovituri mult în interiorul teritoriului Rusiei inclusiv cu arme germane, a admis ministrul de externe al Germaniei, Annalena Baerbock, citată de publicația Tagesschau, scrie Rador Radio România.

„Baerbock nu exclude posibilitatea ca Ucraina să atace obiective militare din Rusia cu arme germane”, se arată în publicația citată.

Totodată, în material se arată că ministrul german nu a vrut să spună public la ce distanță va putea lovi Ucraina în profunzimea teritoriului Rusiei, deoarece aceste informații ar putea fi în folosul armatei ruse.

După cum relatează RIA – Novosti, la sfârșitul lunii septembrie, Baerbock s-a pronunțat în favoarea transferării Kievului de rachete de croazieră Taurus, în ciuda poziției cancelarului german, Olaf Scholz, care respinsese în mod repetat această propunere.

Preot de la Mitropolia Moldovei, cu o zi înaintea începerii pelerinajului religios de la Iaşi: Sperăm să simţim mai multă credinţă şi mai multă evlavie ca în alţi ani – FOTO

Explozie în apropiere de ambasada Israelului din Copenhaga – Legătura cu comemorarea atacului din 7 octombrie