DGPMB: Secretara-şefă a UMF ”Carol Davila”, găsită decedată într-un lac din Capitală

Secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila”, Matei Vali Cătălina, a fost găsită fără viaţă într-un lac din Capitală, anunţă Poliţia Capitalei.

„În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, femeia, în vârstă de 43 de ani, care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi, a fost găsită fără viaţă, într-un lac din Capitală”, a precizat miercuri seara DGPMB.

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri.
 

Foto: politiaromana.ro


Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Femeia a fost dată dispărută după ce nu a ajuns miercuri la serviciu.

„Astăzi, 18 septembrie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariţia unei femei care a plecat în cursul acestei dimineţi de la adresa de domiciliu din Sectorul 2 şi nu a mai revenit până în prezent. Persoana dispărută se numeşte Matei Vali Cătălina şi este în vârstă de 43 de ani”, anunţa Biroul de presă al DGPMB. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Andreea Rotaru, editor online: Gabriela Badea) 

Stefano Pioli este noul antrenor al lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Nicolae Ciucă: Ce mă diferenţiază de Marcel Ciolacu este o chestiune la care se răspunde foarte simplu