Diana Șoșoacă, hotărâtă să dinamiteze prezidențialele: ‘Șoșocarii vor scrie pe buletin numele meu / La un anumit număr de voturi se anulează alegerile’

Europarlamentara a fost întrebată dacă ea crede în teoria sociologilor, și anume că se duc votanții SOS România la Simion.

„Niciodată. Sociologii habar n-au ce vorbesc. Nu se duc! Oamenii noștri, șoșocarii, naționaliștii, deja există o mișcare imensă, revoluționară, vom merge cu toții, dacă nu voi reuși să fiu pe listă, atenție, că încă mai e tic-tac, ne vom desena cu toții pătrățelul, scriem Diana Iovanovici Șoșoacă președinte, punem ștampilă”.

Întrebată cui îi servește această anulare, lidera SOS a spus: „Vă spun eu cui. La un anumit număr de voturi se anulează alegerile prezidențiale”.

Chestionată dacă diaspora a ajutat-o să intre în Parlamentul European, Șoșoacă a răspuns: „Nu numai diaspora, ci și oamenii de aici. Din diaspora au fost, ia uitați-vă câte voturi au fost. În primul rând, am avut 2 milioane de voturi anulate. Când am primit bătaia de la jandarmi, eu am găsit voturile noastre. Acolo au fost duse voturile anulate ale SOS România. Eu m-am dus, i-am prins, iar seara pentru că acolo e un restaurant, iar în spate este un cuptor unde se făcea pizza, acei saci cu voturi au fost arși. Este plângere penală depusă la Parchet”.

Meta Platforms vor folosi conţinutul de ştiri Reuters în chatbotul său cu inteligenţă artificială

ADN-ul uman ar putea fi creația unei civilizații extraterestre: comunitatea științifică prezintă o teorie care prinde tot mai mult contur